Vélemények a szerelemi kötésről

Köszönöm a lehetőséget nektek!!! Korábban már más végzett nekem ilyen rituálét, közel százezret fizettem érte, mégse lett semmi eredménye… gondoltam mit veszíthetek, próba szerencse. Elvégeztem a szerelmi kötést és két (!) hét múlva újra együtt vagyok a párommal! Megbeszéltünk mindent, olyanok vagyunk, mint régen!! Köszönöm!!! (T. Nóra, 28 éves)

Mióta a páromat elvesztettem félemberként éltem. Senkivel nem sikerült semmi. Egyik barátnőm mondta ezt a lehetőséget, elvégeztem a rituálét és egy hónapon belül megismertem egy szimpatikus férfit. Most már ott tartunk, hogy együtt vagyunk két hónapja. (G. Erika, 37 éves)

Lehet, hogy tényleg van valami felső erő? Én most már hiszek benne, mert 2 év egyedüllét után újra van párkapcsolatom – méghozzá nem is akármilyen. (T. Zoltán, 42 éves)

Igen, igen!!! És igen!! Minden nagyon jól ment, köszönöm nektek! Remélem rövidesen az esküvőnkön is megismerhetünk titeket! (Z. Regina, 34 éves)

Korrekt, gyors és precíz szolgáltatás. Mindenkinek csak ajánlani tudom! A Máté Mágussal való beszélgetés pedig tényleg nagyon hasznos volt. (J. Sándor, 26 éves)