RONTÁSVIZSGÁLAT  -  VÉLEMÉNYEK  -  KAPCSOLAT

Kevés a pénze? Rossz az anyagi helyzete?

Magánélete romokban? Régóta nem talál senkit?

Egészségében problémák léptek fel? Nem boldog?

Tudja meg, hogy van-e önön rontás!
Kérje az ingyenes rontásvizsgálatot!

Móna Angyalka vagyok, rontás és átok szakértő. 10 éve specializálódtam a negatív energiákra, korábban egyszerű jós voltam. Rájöttem, hogy az emberek boldogok, szerencsések és sikeresek akarnak lenni. Sokaknak viszont ez nem jött össze. Több mint 10 év tapasztalatával a hátam mögött rájöttem arra, hogy ennek oka a rontás, a negatív energiák.

Hiszen véleményem szerint az Úr vagy az Univerzum - nevezzük bárhogy - senkit sem ítélt rossz sorsra. Viszont az emberi rosszindulat és gonoszság határtalan. Ez az egy ok, ami miatt ott tartunk, ahol. Ez az egy ok, ami miatt ön is olyan helyzetben van, ami kissé kilátástalan és borús.

Van megoldás!

Szeretném, ha visszaállna a rend, azaz lekerülne önről minden rossz, és újra pozitív energiái lehetnének. Kérje tőlem az ingyenes rontásvizsgálatot! Az ingám segítségével kiderítem, hogy van-e önön bármi rontás.

Kérem ne lepődjön, de leginkább ne ijedjen meg, ha rontás van önön! A 21. századunkban, amikor kígyót, békát kiabálunk egymásra, egyáltalán nem szokatlan a rontás. Szinte mindenkin van. De akkor miért sikeresek egyesek? Mert ők tesznek érte, hogy megszabaduljanak a rontástól!

Szeretne ahhoz a szűk réteghez tartozni, akik megszüntetik a rontást, hogy jobb életük lehessen?

Szeretne azokhoz tartozni, akik már nem félnek a rossztól

Szeretne egy jobb életet?

Akkor kérje az ingyenes rontásvizsgálatot tőlem,
hogy megtudja, van-e önön rontás!

 

Vélemények a Móna Angyalka rontáslevételéről:

Kedves Móna! Szeretném megköszönni mindazt, amit értem tett. Tudom, nagyon sokan keresik fel önt, így biztos nem emlékszik rám, de anno még személyesen kerestem fel. Akkor csináltunk egy rontáslevételt, és hirtelen az életem egy-két hónap alatt helyre állt. Az ég áldja meg munkájáért!

(B. Andrea, Győr)

Köszönöm az e-bookot. Igazából csak kíváncsiságból mentem bele a dologba, mert azt hittem, hogy átverés az egész. Aztán megtetszett a mágia, ahogy olvastam, és azt gondoltam, miért ne. Elvégeztem a rituálét, majd hétről hétre több szerencse ért. Szkeptikus voltam. De ezt csak ennek tudom be, hogy elvégeztem a tisztítást. Sok sikert mindenkinek hozzá!

(T. Péter, Debrecen)

Köszönöm, köszönöm és köszönöm! A magánéletem már romokban hevert, évek óta egyedül voltam. Beletörődtem abba, hogy egyedül élem le az életemet. Végső elkeseredésemben fordultam önökhöz! Most ott tartok, hogy egy 2 hónapos boldog kapcsolatban élek. Remélem mindig is így lesz!

(R. Mária, Velence)

Nagyon sokat csalódtam már jósokban. Azt hittem, hogy mindenki kókler. Móna maga a csoda! Azt hiszem, hogy végre megtaláltam azt a mágiát, ami tényleg tud segíteni. És nem kell több százezret kifizetnem érte. Maga becsületes, kedves, jószándékú asszony!

(K. Éva, Budapest)

Kérje most az ingyenes rontásvizsgálatot!

 
A weboldalt Pappné Dorogi Ibolya egyéni vállalkozó adja ki. A weboldalon elhelyezett képek illusztrációk. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-53560/2012
Az "Általános szerződési és felhasználási feltételek a www.astroworld.hu/rontas oldalon nyújtott ingyenes rontásvizsgálattal kapcsolatban"
ide kattintva elérhető.
Az oldal használatával elfogadja az á
ltalános szerződési és felhasználási feltételeket a www.astroworld.hu/rontas oldalon nyújtott ingyenes rontásvizsgálattal kapcsolatban.